نشست مشترک کشورهای عضو سازمان اکو و مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور سید مرتضی موسویان، رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد مهدی مظاهری رییس موسسه فرهنگی اکو در محل موسسه فرهنگی اکو برگزار شد.
سید مرتضی موسویان در این نشست با اشاره به نقش استارت آپهای فرهنگی و محصولات دیجیتال در جی دی پی (تولید ناخالص داخلی) کشورها، گفت: کشورهای عضو اکو (سازمان همکاری اقتصادی) میتوانند برای بالا بردن جی دی پی (تولید ناخالص داخلی) خود همکاری کنند و ما به عنوان مرکز فناوری رسانههای دیجیتال این آمادگی را داریم که با کشورهای عضو اکو در این زمینه همکاری کنیم.
او ادامه داد: امروز فناوری دیجیتال میتواند به کشورهای در حال توسعه کمک کند تا به توسعه برسند. بر همین اساس کشورهای عضو اکو میتوانند ظرفیتی را برای همافزایی برای رسیدن به این پیشرفت فراهم کنند.
رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال گفت: ماهاتیر محمد معتقد است که کشورهای در حال توسعه اگر نتوانند در انقلاب دیجیتال نقش داشته باشند برای همیشه برده میمانند و بر همین اساس معتقدم که میتوانیم بازارهایی را برای کشورهای عضو اکو ایجاد کنیم تا با همافزایی توان کشورها به پیشرفت تکنولوژی دیجیتال و انقلاب دیجیتال برسیم.
او با اشاره به استارت اپ اسنپ اظهار کرد: اسنپ ۳ سال قبل کارش را در ایران شروع کرد و حالا بین المللی شده و نام آن در لیست بین المللی میآید، اگر همین اسنپ که توانایی نقش آفرینی در اکو را دارد از سوی کشورهای عضو حمایت شده و استارت آپهای مشابه کشورها به یکدیگر صادر شود میتواند به رشد اقتصادی و فرهنگی کشورها کمک کند.
رییس مرکز فناوری رسانههای دیجیتال گفت: بر همین اساس و برای همکاری بیشتر از همین تریبون کشورهای عضو اکو را دعوت میکنم تا با تشکیل انجمن ناشران عضو اکو در مسیر نشر دیجیتال پیش رویم و در عین حال در نمایشگاه رسانههای دیجیتال که سرمایه گذاران اروپایی با کمک معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در آن حضور دارند، حاضر و به تبادل با دنیا بپردازند.
رییس مؤسسه فرهنگی اکو نیز در این نشست ضمن استقبال از پیشنهاد مرتضی موسویان گفت: با کشورهای عضو اکو درباره پیام رسانی ویژه ملل عضو در حال رایزنی هستیم و اگر کشورها همکاریهایشان را افزایش دهند به زودی این اتفاق رخ خواهد داد.
محمد مهدی مظاهری با اشاره به حضور مجله «اکو تایم» به عنوان نشریه دیجیتالی بین المللی در نمایشگاه رسانههای دیجیتال امسال افزود: از کشورهای عضو اکو هم خواستیم محصولات دیجیتالی خود را به نمایشگاه بیاورند چرا که با توجه به این مطلب که فناوری دیجیتال جز بدیهیات روزانه ملل شده است، تحقیقها ثابت کردهاند که انسانها در سال ۲۰۲۳ بیش از ۵۰ درصد کارشان را با این فناوری پیش برده که منجر به کاهش ۷۰ درصدی هزینههایشان خواهد شد. بر این اساس لازم است که همکاری در این زمینه بیشتر شود و کشورهای عضو اکو در این مسیر میتوانند پیشتاز شوند.
او ضمن اشاره به اهمیت ظرفیتهای کشورهای عضو اکو گفت: امیدواریم با هماهنگی بیشتر این کشورها بتوانیم ظرفیتهای بالقوه را بالفعل درآورده و مردم این کشورها را به رفاه بهتر و بیشتر نزدیک کنیم.
همچنین در این نشست رایزنهای فرهنگی کشور تاجیکستان، افغانستان و پاکستان حضور داشتند که هر سه برای حضور از نمایشگاه رسانههای دیجیتال که در آبان ماه در تهران برگزار میشود، استقبال کرده و از پیشنهاد تشکیل انجمن ناشران دیجیتال نیز رضایتشان را اعلام کردند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |